Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PROGRAM na vypalovani filmu

Od: lopez* odpovědí: 7 změna:

PROSIM O RADU:

Dobry den,chtela bych vedet,zda je nejaky program,ktery upravy velikost filmu a ja ho pak muzu vypalit bud na cd nebo dvd.

Moc pocitacum nerozumim,ale kdyz chci film vypalit-tak mi to nejde,ze soubor je moc velky.

mam plno filmu na pocitaci a chci je dat na cd nebo dvd,Pomuze mi nekdo?

Dekuji Vam predem za pomoc*cteni*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Programů na vypalování je spousta, nějak mi není jasné, jak velké ty filmy máš, že nejdou vypálit ani na DVD, ještě se mi to nestalo (vypaluji v Neru).

Napiš jaký formát filmů to je, jak a jakým programem vypaluješ

celp*

To je celkem jasné.DVD shrink(Free) ,nebo DVD Fab Platinum 4(Komerční).Upozorńuji,že nelegální kopírování je zakázané.

lopez*
hodnocení

Ja jsem si zakoupila ztahovani filku z Share-Rapid.Je to legalni!

No, je to taková šedivá zóna, stáhnutí ze Share-Rapid je snad i legální, ale rozhodně se tam ten film nemůže legálně objevit. Nelegální je uploud na jakýkoliv server.
Co se týká malýho CD, tak buď upravit velikost na 700 MB a nebo abys neměla milion placek, tak třeba vypálit dva filmy na jedno DVD. Uděláš si k tomu jednoduchý menu a přehraješ si filmy všude. Jak v compu tak na jakýmkoliv DVD přehrávači.
lopez*
hodnocení

No,treba ma ten film 862MB a disk jen 700MB-tak to pak nejde.Filmy mam od Share-Rapid.

sondaw*

Pokud je film větší (tak jak píšeš), v čem je problém vypálit i několik filmů na DVD? (viz rada výše). Dělám to podobně a není problém

rex38f*
hodnocení

0x

rocketdownload.com/... Mrkni na tyto stranky.Je to program Ashampo shrink movie and burn 2.12,tento programek je free verze a umí převadět z dvd do ruznych formatu např.avi,mpeg1,2,4,divix,wmv,atd.Je v češtině.Umí převest již uložena dvd v pc format vob.na jiné formaty.umi rovněž tyto formaty rovnou vypalit.Tento program mam chvili a jsem sním plně spokojen.

doplněno 02.11.09 12:25:
Jestli stranka nenajede spraně,nezobrazi odkaz pro stažení.Tak zadejte v pravo nahoře do vyhladavače nazev programu Ashampo shrink movie and burn 2.12 a date vyhledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]