Nejste přihlášen/a.
PROSIM O RADU:
Dobry den,chtela bych vedet,zda je nejaky program,ktery upravy velikost filmu a ja ho pak muzu vypalit bud na cd nebo dvd.
Moc pocitacum nerozumim,ale kdyz chci film vypalit-tak mi to nejde,ze soubor je moc velky.
mam plno filmu na pocitaci a chci je dat na cd nebo dvd,Pomuze mi nekdo?
Dekuji Vam predem za pomoc![]()
Programů na vypalování je spousta, nějak mi není jasné, jak velké ty filmy máš, že nejdou vypálit ani na DVD, ještě se mi to nestalo (vypaluji v Neru).
Napiš jaký formát filmů to je, jak a jakým programem vypaluješ
To je celkem jasné.DVD shrink(Free) ,nebo DVD Fab Platinum 4(Komerční).Upozorńuji,že nelegální kopírování je zakázané.
rocketdownload.com/... Mrkni na tyto stranky.Je to program Ashampo shrink movie and burn 2.12,tento programek je free verze a umí převadět z dvd do ruznych formatu např.avi,mpeg1,2,4,divix,wmv,atd.Je v češtině.Umí převest již uložena dvd v pc format vob.na jiné formaty.umi rovněž tyto formaty rovnou vypalit.Tento program mam chvili a jsem sním plně spokojen.
doplněno 02.11.09 12:25:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.