Nejste přihlášen/a.
PROSIM O RADU:
Dobry den,chtela bych vedet,zda je nejaky program,ktery upravy velikost filmu a ja ho pak muzu vypalit bud na cd nebo dvd.
Moc pocitacum nerozumim,ale kdyz chci film vypalit-tak mi to nejde,ze soubor je moc velky.
mam plno filmu na pocitaci a chci je dat na cd nebo dvd,Pomuze mi nekdo?
Dekuji Vam predem za pomoc
Programů na vypalování je spousta, nějak mi není jasné, jak velké ty filmy máš, že nejdou vypálit ani na DVD, ještě se mi to nestalo (vypaluji v Neru).
Napiš jaký formát filmů to je, jak a jakým programem vypaluješ
To je celkem jasné.DVD shrink(Free) ,nebo DVD Fab Platinum 4(Komerční).Upozorńuji,že nelegální kopírování je zakázané.
rocketdownload.com/... Mrkni na tyto stranky.Je to program Ashampo shrink movie and burn 2.12,tento programek je free verze a umí převadět z dvd do ruznych formatu např.avi,mpeg1,2,4,divix,wmv,atd.Je v češtině.Umí převest již uložena dvd v pc format vob.na jiné formaty.umi rovněž tyto formaty rovnou vypalit.Tento program mam chvili a jsem sním plně spokojen.
doplněno 02.11.09 12:25:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.