Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, co mám dělat, když jsem doplnila barvu do zásobníku (stříkačkou) a tiskárna stále píše, že dochází barva. Už i na tiskárně bliká kontrolka o nedostatku barvy a asi proto nereaguje na příkaz "tisknout". Není tam nějaká blokace od výrobce, aby si musel zákazník koupit novou cartridge, nebo je to porucha tiskárny? Díky za radu
Cartridge od Canonu mají povětšinou již zabudovaný chip, který hlásí, že je prázdná. Je to ochrana. Proto i po doplnění ti tiskárna nebude tisknout.
mělo by stačit podržet asi na 5s tlačítko s červeným trojúhelníkem v kolečku (na tiskárně vpravo dole), tiskárna by pak měla normálně tisknout dál, jen nebude ukazovat zbývající hladinu inkoustu (musí se kontrolovat při tisku na papíře, jestli inkoust není potřeba doplnit) a diody "B" a "C" budou blikat pořád
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.