Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ani po doplnění barvy tiskárna netiskne

Od: qwerty* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, co mám dělat, když jsem doplnila barvu do zásobníku (stříkačkou) a tiskárna stále píše, že dochází barva. Už i na tiskárně bliká kontrolka o nedostatku barvy a asi proto nereaguje na příkaz "tisknout". Není tam nějaká blokace od výrobce, aby si musel zákazník koupit novou cartridge, nebo je to porucha tiskárny? Díky za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Cartridge od Canonu mají povětšinou již zabudovaný chip, který hlásí, že je prázdná. Je to ochrana. Proto i po doplnění ti tiskárna nebude tisknout.

zuzee*

Pokud vím mělo by tam jít nastavit aby tiskárna toto neidikovla - máme taky canon a cartridge naplnujeme sami a vím že něco jsem tam vypínala,

mireczek*
hodnocení

1x

mělo by stačit podržet asi na 5s tlačítko s červeným trojúhelníkem v kolečku (na tiskárně vpravo dole), tiskárna by pak měla normálně tisknout dál, jen nebude ukazovat zbývající hladinu inkoustu (musí se kontrolovat při tisku na papíře, jestli inkoust není potřeba doplnit) a diody "B" a "C" budou blikat pořád

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]