Nejste přihlášen/a.
Ahoj po dlouhé době přicházím opět s problémem ráno jsem chtěla zapnout PC a vůbec mi nenaběhl,jen nějaké hlášení ,tak jsem reinstalovala Windows,po restartu vše naběhlo jak má,ale teď,když chtěl manžel otevřít media player objevilo se že je program poškozen,tak ho tedy podle instrukcí znovu instaloval a pic objevilo se hlášení - viz obrázek
Vzpoměla jsem si ještě,že při reinstalaci po mě počítač požadoval service pack 2 ,ale když jsem se ho pokoušela nainstalovat,objevila se stejná hláška - dá se s tím něco dělat,nebo budeme muset odvézt PC do servisu? děkuji za rady
Dobrý den.Vypadá to,že reinstalaci jste provedla starší verzí Windows XP,která neobsahuje SP2.Zkuste verzi novější,nebo zformátujte disk a pak instalujte vaši verzi XP SP1 (systém si provede aktualizace SP2 a SP3 při připojení k Microsowtu sám.).Nevím jestli by se servis zabýval softwarem.
Tohle jsme dělali asi před měsícem,kdy náhle vypla elektřina a Pc se celý zhroutil,známý musel zformátovat disk a nainstalovat znovu windows , zkusím tedy instalaci SP1 , můžete mi poradit odkud si ji stáhnout - děkuji
ne ta reinstalace dnes ráno byla bez formátování(jestli se vyjadřuji správně) jen jsem dala disk do mechaniky a instalovala na stávající...
Tuto variantu moc nepreferuji. Co zkusit nainstalovat Media Player znovu? Dá se stáhnout přímo ze stránek Microsoftu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.