Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, musím podotknout, že v tomto tématu se vůbec nevyznám, jen sem prohledával starší diskuze a tak sem si snad udělal nějaký obrázek. Na koupi notebooku mám max. 15000, když mi nějakou tisícovku ušetříte budu jen rád.
Mé požadavky: baterie by měla vydržet aspoň 3 hodky
hmotnost do 3kg
wi-fi
trošku slušná rychlost a aby nedělal moc hluku
nějaké windows
bluetooth- není podmínka
numerická klávesnice
HDD 320 GB
procesor intel core 2 duo
grafika muže být integrovaná
CD mechanika není potřeba, USB vstupy potřeba
matná úprava povrchu displeje
aby na něm nebyly vidět otisky prstů
RAM 2GB
možnost připojení k internetu
kdyby byla moznost přikoupení myši bylo by to skvělé
Budu jej používat pro školní potřeby, filmy, hudbu, nenáročné hry a internet. Preferoval bych značky HP nebo Dell. Doufám, že mé nároky nejsou příliš přemrštěné kdyby byly neberte je jako pevně dané. Byl bych rád kdyby ste mi daly typ na nějaky přesný model nebo se koukli idealně sem www.alfacomp.cz a pomohli mi vybrat nějakej s přiměřeným poměrem cena/výkon. Já opravdu nemám představu, který by byl třeba výhodná koupě a který nadražený. Děkuju mnohokráte za váš čas a rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.