Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pošta v Outlooku - začínám

Od: afima* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, s Outlookem teprve začínám, zatím jsem si vystačila s obyčejným e-mailem a teď tápu. Když např. na nějakém firemním webu je aktivní odkaz s e-mailovou adresou zaměstnance a já na něj kliknu, objeví se stránka ke psaní zprávy - potud je mi to jasné :) A co pak, když ji chci odeslat, je třeba mít něco nastavené na mém PC, nebo se odešle bez ohledu na můj software? V tom případě, aby adresát znal moji e-mailovou adresu, musím ji napsat normálně v textu, jako píše vám ten a ten...? Doufám, že mi rozumíte :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Pokud máte Outlook nakonfigurován správně, tzn. odesílá a přijímá poštu, tak po kliknutí na mailovou adresu a otevření okna na psaní nového mailu v Outooku bude tato adresa vyplněna v poli "Komu" a po stisknutí tlačítka "Odeslat" také odeslána.

Adresát Vaši e-mailovou adresu zjistí z emailu samotného. V poli "Od" bude Vaše adresa uvedena.

schery*
hodnocení

0x

Musíte si Outlook nakonfigurovat v počítači,nebo se vám bude ukazovat-chyba v posílání zpráv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]