Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji konvertor na filmy v češtině

Od: guli* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,prosím o radu co se týká dobrého konvertoru na převod filmů,hudby no prostě všeho.(ke stažení zdarma) Předem děkuji!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

3x
guli*
hodnocení

Ahoj,moc děkuji,ale potřebuji konvertor v češtině,moje ang. na to sice stačí,ale pohodlnost je pohodlnost.

jirbar*

Jak víš, že MEDIACODER není v češtině. Ono to chce taky používat vlasní hlavu.

doplněno 28.10.09 18:42:

Stačí v "Options - User Interface" vybrat Czech

guli*
hodnocení

Jo jo,hledal jsem to.*hi*

microbotechorgfnd

Kvalitní konvertor v češtině : Format Factory > STAHUJ.cz > Vyhledávání > Format Factory> Stáhni a měj se!

jirbar*

Jasně a ať si vypne Antivir. Eset hlásí Win32/Adware.ADON

schery*
hodnocení

0x

na Filmy(free) Digital Video Converter.

guli*
hodnocení

Děkuji,sehnal jsem si Magic Convertor,vřele doporučuji,ale jinak moc DĚKUJI!*palec*

jirbar*

No já tady včera napsal který Magic Convector, kde k němu vzít češtinu a nyní jsem chtěl doplnit zkušenost s převodem a můj příspěvek je pryč.

Takže alespoň, že jsem s převodem docela spokojen. Kvalitu neposoudím Mega byte u WMV 837MB "narostly" v základním nastavení na 534 MB a v nastavení přizpůsobené zdroji a zjištěné GSPOTEM narostly na 1092 MB. Převod byl do AVI s DIVX.

doplněno 29.10.09 10:32:

Ještě doplňuji že převod se mi zdál oproto jiné konverzi velice rychlý. Něco málo přes půl hodiny.

doplněno 29.10.09 10:48:

Jo ADMIN mne pokáral. Odkaz na serwr STAHUJ tam jak vidím může být. A odkaz na program Magic Converter a odkaz na češtinu k tomuto programu byl smazán, včetně upozornění na program DivX Author 1.5 který je taky dobrý, ale není v češtině.

výtka
Upozornění od sys maverick 29. 10. 2009 10:53:22
Ano je pryč- pravidla poradte.cz zakazují warez. Češtiny opravdu nevadí ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]