Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Našel jsem zkopírovanej web - co s tím?

Od: manchip odpovědí: 4 změna:

Dobrej,chci se zeptat,co mám dělat,když jsem našel zkopírovanej web.Jindy bych to fakt nechal plavat,ale jeden z dvojčat je obchod,kde chodím nakupovat,objednám si něco na osobní odběr a vyzvdednu.Jsou tam opravdu hodní lidi a věřím,že oni to neudělali a zároveń nechci,aby snimi někdo vyjebábal.Koho mám informovat,co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

2x

Asi bych informovala majitele původních stránek a ten ať potom posoudí situaci. Většinou na sebe na webu nechávají nějaký kontakt...

určitě, ale dnes je praxe, že jeden obchod má i 5 různých adres - je to kvůli vyhledavačům - zvyšují si tak šance, že lidé objednají zrovna u nich - je to smutné. Většinou se liší jen designem, kontaktní adresa je stejná.

petr123*

No pokud ty obchody jsou stejné jen na různých adresách tak to je právě z hlediska vyhledávačů to nejhloupější co můžou udělat *frajer*

Nijak jim to nepomůže, vyhledávače takové stránky naopak znevýhodňují.

např. zbozi.cz je velmi zvyhodní ;) google naopak ne, ale tady jde o prodej ne o vyhledávání jako takové... i když se to nevylučuje. Stačí dát ostatní neindexovat a pro google nechat jen jeden...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]