Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolečko myši otevírá dokumenty

Od: miczk* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

kdykoliv zmáčknu na myši kolečko tak se mi otevřou dokumenty začalo to samo od sebe po přeinstalaci grafický driverů a aktivaci nView. Vadí mi to docela dost, protože pomocí kolečka jsem vždy otevíral panely na pozadí v Opeře.. Nevíte jak se toho zbavit (deaktivace nView nepomohla)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

schery*
hodnocení

0x

v programu na ovládání myši-Ovládací panely-Tiskárny a jiný hardware-Myš.

miczk*
hodnocení

máme XP nikoli W7 ani W Vista a program na myš nemám :)

schery*

mám taky XP?Tak když nemáš program na myš,tak jak to chceš teda opravit.

miczk*
hodnocení

To kdybych věděl.. Tak nějáký doporuč.. Myška je Genius a u ní žádný program nebyl (njn má už asi 4 roky.. :) strá dobrá Laserovka 8-) )

schery*

no,to jsem ještě neslyšela-to je hardware na myš-to musíš mít v PC.

schery*

Tady jsem našla něco na internetu tak se podívej handform.net/...

perda*
hodnocení

0x

Zkus se podívat do Start -> Ovládací Panely -> Myš zda tam máš nastavení středního tlačítka. Pokud ne koukni do lišty vedle hodin zda tam neběží nějaký prográmek od myšky anebo do Startu a prohledat Programy zda něco na nastavení není tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]