Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat mám PC, dali mi na něj v servise nový ramky a novou zvukovou kartu protože tamta odešla, a od té doby co mi kompa přivezli tak jakmile dám vypnout tak se PC tedy monitor se zastaví u tý modré obrazovky vypínání... a můžu čekat 20 minut a furt nic, dřív se to hned vyplo a ted to takhle zlobí, nevíte někdo co s tím mám udělat?
nejsem technik,jsem laik,tak poradím,co dělám já.Když se mi to stane-vypnu notebok z elektr.vedení a zavřu ho,potom vytáhnu baterky a zase je dám zpátky a je to.
Toto byl můj problém s windows 7.. Když se blbě ukončil program tak se to odmítalo vypnout.. Zkus si přeinstalovat všecky možné drivery - začal bych zvukovkou. Pokud tohle nepomůže, tak Ctrl + Alt + Del> Procesy a zkus se podívat co by moho být tím problémovým procesem.. U mě to byla hra, která se zasekla win ji ukončil ale v procesech zůstala.. pak pomohlo jen vypnutí natvrdo, každopádně pokud máš záruku jen jim to tam pošli ať se nenudí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.