Nejste přihlášen/a.
Chci vědět, jestli je možné na jedn CD nahrát audiostopu z MP3, aby to přehrál normální CD přehravač a zárovň tam přidat i fotky, které by byly vidět v DVD přehrávači nebo na PC - zkrátka takový hybrid. Dá se to? V případě, že ano, tak v jakém software?
Na CD můžu vypálit cokoli, třeba i programy, ale každý soubor má svou příponu. A každý přehrávač pracuje s určitými příponami. Takže na CD můžu dát hudbu i fotky, ale každý přístroj ukáže a přehraje jenom to svoje.
No jde mi o to, ze jsem to kdysi zkousel a neslo to - nevim v cem byl problem ale cd prehravac, ktery jine vypalene cd prehral toto nechtel prehrat, ale v PC to fungovalo. Nechce se mi kazit media jen proto, abych zjistil, ze to nejde. Takze jesstli nekdo dokaze poradit v cem a jak to udelat budu rad. Dekuji
Dřív to takhle bylo i na některých originálních lisovaných cd, za písničkami byly ještě videoklipy, fotky, pdf bookletu a tak.
Na některých cd to bylo zas naopak, před audiem byl nějakej bordel, aby to na pc nešlo načíst (a zkopírovat) vůbec
Pod windows jsem to zkoušel akorát v Neru, to fungovalo. Prý to jde i v cdburnerxp (freeware), stačí založit audio, nechat disk neukončený, vypálit, založit data, vložit ten samý a připálit to jako další stopu. Jestli to tak fakt funguje, šlo by to udělat teoreticky asi v čemkoli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.