Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audio CD + Fotky? Jde to dohromady? V čem?

Od: strnad® odpovědí: 10 změna:

Chci vědět, jestli je možné na jedn CD nahrát audiostopu z MP3, aby to přehrál normální CD přehravač a zárovň tam přidat i fotky, které by byly vidět v DVD přehrávači nebo na PC - zkrátka takový hybrid. Dá se to? V případě, že ano, tak v jakém software?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano

Ano lze. Umí to např. Nero burning software (bohuzel neni to freeware). Funkce se jmenuje SMÍŠENÝ DISK.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na CD můžu vypálit cokoli, třeba i programy, ale každý soubor má svou příponu. A každý přehrávač pracuje s určitými příponami. Takže na CD můžu dát hudbu i fotky, ale každý přístroj ukáže a přehraje jenom to svoje.

hodnocení

No jde mi o to, ze jsem to kdysi zkousel a neslo to - nevim v cem byl problem ale cd prehravac, ktery jine vypalene cd prehral toto nechtel prehrat, ale v PC to fungovalo. Nechce se mi kazit media jen proto, abych zjistil, ze to nejde. Takze jesstli nekdo dokaze poradit v cem a jak to udelat budu rad. Dekuji

Ano

Nemate tak uplne pravdu. Tazatel nechce michat fotky a mp3ky, ale AUDIO stopy pro stolni audio prehravace s DATY pro PC (klidne i ty mp3)

hm*
hodnocení

0x

Ano, jde to, mám taková CD, která normálně hrajou v CDpřehrávači a za hudbou mají další "oddíl", kde mám texty těch písniček a ty lze normálně prohlížet v PC jako textové soubory. Vypaluji to tím základním programem, co pro vypalování mám. Jmenuje se snad Wodim. Je to linuxový program.

hodnocení

nejaky freeware program, co by to umel?

doplněno 10.01.13 10:53:

pro windows

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud při vypalování nastavíš "datový disk",nahraje fotky - JPG - video MPEG-1 i audio MP3.

JABRAKA

hodnocení

ja nechci nahrat MP3, ale regulerni audio stopu, ktera je hratelna v kazdem CD prehravaci bez podpory MP3

rv*
hodnocení

0x

Daný formát se jmenuje CD extra, kdysi to bylo snad zajímavé.

dzordz*
hodnocení

0x

Dřív to takhle bylo i na některých originálních lisovaných cd, za písničkami byly ještě videoklipy, fotky, pdf bookletu a tak.

Na některých cd to bylo zas naopak, před audiem byl nějakej bordel, aby to na pc nešlo načíst (a zkopírovat) vůbec *ee*

Pod windows jsem to zkoušel akorát v Neru, to fungovalo. Prý to jde i v cdburnerxp (freeware), stačí založit audio, nechat disk neukončený, vypálit, založit data, vložit ten samý a připálit to jako další stopu. Jestli to tak fakt funguje, šlo by to udělat teoreticky asi v čemkoli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]