Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké mám požnosti připojit notebook Aspire 6930G k jakémukoliv domácímu kinu. Podle cedulky na krytu má True 5.1( to vím že je něco se zvukem )a má Subwoofer ať je to cokoliv. Na boku má klasický konektor na sluchátka , mikrofon a modrý se značkou jakéhosi signálu. Potom někjaké HDMI které také nevím co je a 3 USB, ty ostatní by na zvuk už použít nešli. A já bych měl velkou prosbu jestli byste mi někdo nenapsal jestli se dá nějaké domácí kino připojit na tento notebook a případně jaké. A kdyby to šlo tak kolem 4000Kč. Děkuji moc v takovích věcech se já totiž vůbec nevyznám
Notebook bude v této konfiguraci hrát podobně jako 5.1 kanálový zvuk přes vestavěné reproduktory. Pro připojení k domácímu kinu (5.1 systém) potřebuješ buď na notebooku analogový 5.1 výstup anebo digitální výstup. Kino pak bude muset mít analogový 5.1. vstup nebo 5.1 dekodér .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.