Nejste přihlášen/a.
Kam mi zmizela slozka Temporary internet files, kdyz ji ted nemohu najit, a nemuzu vymazat soubory v ni. Kam se v takovem pripade vsechno ukládá?
Dekuju za odpoved
to mažeš ručně? Nevím tedy z jakých důvodů ale lepší bude nainstalovat si Ccleaner slunecnice.cz/...
ten při správném, což je vlastně tuším defaultní nastavení smaže obsah nejen tohoto ale i mnoha dalších adresářů (složek) a vůbec veškeré nepotřebné soubory. Všechno najednou, rychle, spolehlivě a právě tak umí pročistit i registry. Doporučuji každému spouštět ho podle potřeby nebo alespoň tak jednou za týden před vypnutím počítače. Zatím si nikdo nestěžoval.
Můžeš si také nastavit automatické mazání Internet temporary files při ukončení prohlížeče. Zapátrej v IE: Nástroje - Možnosti internetu - Upřesnit - vyprázdnit složku internet temporary files při ukončení prohlížeče. Ve Firefoxu: Nástroje - Možnosti - Soukromí - Při ukončení aplikace Firefox vymazat důvěrná data.
Všechny odpovědikejikl,spider aalf jsou dobře.
Každý používá jiný způsob. Tuším jen že u IE 8 je to schované v prohlížeči trochu jinak. Já raději používám jiné prohlížeče především Firefox a Operu. Zkoušel jsem Safari (pod Win XP mi to moc neběhalo) a zdálky se vyhnul Google Chrome (spousty bordelu v registrech). V poslední době zkouším k-Meleon (zatím běha OK). Nějak mi microšrotí produkt IE a zejména poslední verze 8 nepřirostl k srdci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.