Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych zjistit, jak odinstaluju z pocitace program Eset Smart Security, kdyz jsem ho odinstalovaval, tak mi to napsalo spoustu hlášek, že to nejde,ale pulka souborů se vymazala a ostatní bohužel nejdou. Ani po restartovani pc. Poradte mi jak odinstalovat program, ktery nejde odinstalovat.
Děkuju.,
Před odinstalací je třeba ukončit ekrn.exe ve Službách a egui.exe ve Správci úloh
Spusť Správce úloh, klepni na Procesy, klikni na proces egui.exe a pak dole na tlačítko Ukončit proces.
Program musí být ukončen i v liště u hodin.
Ahoj. Mě se právě odinstaloval egui.exe, ale ekrn.exe ne a ne odinstalovat, i kdyz ho ukoncim ve správci uloh. A ze je tam treba dvakrat. Jednou ho ukoncím a za pár vteřin je tam zase. Asi by mi fakt pomohlo v nouzovem rezimu jeho odstranění? Díky za odpověď.
Ukonči program v liště u hodin, ukonči proces egui.exe ve Správci úloh.
Klepni pravým myšítkem na Tento počítač>Spravovat>Služby a aplikace>Služby a najdi všechno od ESET, měl bys tam mít spuštěnou službu ESET Service (ekm.exe) a zastav ji. Přes správce úloh tuhle službu neukončíš a pokud bude služba spuštěná, program neodinstaluješ
Nj, ale nemuzu najit ve slozce tento pocitac pložku Spravovat. Kde jí najdu? Jsu lama ze? Mam WinXP.
Děkuju
Bohužel XP už nemám, ale určitě tam ta možnost je, neotevíráš žádnou složku, ale klepneš pravým myšítkem na ikonu Tento počítač a měl bys tam mít volbu Spravovat
Už jsem to všechno našel ale bohužel tlacitko zastavit není aktivní. Jde to i jinak zastavit? Ještě chvíli a mohlo by seto povést, ale zatím to hazí samé překážky. Kdyby to šlo vypnout tak je to hned.
Děkuju
Klepni na tu službu pravým myšítkem a vyber Vlastnosti, objeví se ti něco podobného, jako u mne na screenu
A Eset http server mam dat taky zakazat? Jestli jo, tak jsem to vsechno udelal a projevi se to az restartuju pocitac, že? Pak bych to mohl teoreticky odstranit z pocitace, že?
doplněno 01.11.09 18:52:ted jsem dal ve spravci uloh ukoncit ekrn.exe a konecne to zmizelo.
Ukonči ve Službách všechno, co se týká esetu, stejně i ve správci úloh, v liště u hodin. Mohl bys zkusit i utilitu EsetEliminator přímo od Esetu, měla by fungovat na NODa i Eset
Rozbal EsetEliminator.zip a spusť EsetEliminator.exe
Po doběhnutí restartuj počítač., program by měl být odinstalován. Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.