Nejste přihlášen/a.
ahojte,
jsem nešťastnej a moc bych potřeboval poradit. mám připojení přes adsl u O2. měnil jsem komp za novej. na něm je windows vista. hned při prvním spuštění mě fungoval net přes firefox, ale už ne přes explorer. visty si natáhly pár aktualizací, proběhlo několik restartů a dokonce i telefonát na placenou linku O2 (kde mi řekli že se vše jeví v pořádku a že buď to mám projet programem na spyware nebo přeinstalovat windows - což se mě právě vůbec nechce), no a tak teda píšu z notebooku. co jako naprostej laik nechápu je to, že právě noťas mám připojenej skrzevá wifi právě k tomu "nefunkčnímu" kompua net tu běží v naprostý pohodě. tady je promě každá rada drahá a pánbůh vám ji oplatí na mejch dětech. díky moc předem.
Máš noťas připojenej opravdu k přes WiFi opravdu k tomu nefunčnímu compu? Není náhodou připojenej k routeru? To je taková blikající krabička s anténou kam vede telefonní kabel a od něho teprve kabel do compu. Jaký programy na ochranu používáš?
tak asi teda k routeru ...mám windowsáckej firewall a noda...nejde to ani když jsem noda dočasně odstavil...router teda je zyxel 660hw-t3, jestli to něčemu pomůže...
Posledníu větou jsi řekl že internet jede. Čili máš to zablokované na firewallu a nebo máš bordel v dns- překlad adres z jmen na ip, to by pak vzdálená plocha mohla jít. Dej start, spustit, cmd, ipconfig /all co tam je?
To kde jsou doplněné hodnoty, čili něco jako připojení k místní síti x
IP, maska, brána, dns co tam je, popřípadě sem při odpovědi vlož obrázek až to nemusíš opisovat
Heh, tak to nedám IP tak je 10.0.0.3? Maska 255.255.255.0 a braná+dns tam je 10.0.0.138? To by asi sedělo. Máte počítač ve stejném portu na routeru jako byl ten původní? Ve stejném dialogu když zadáte ping www.seznam.cz a pak ping 77.75.72.3 tak to udělá co?
vypadá to richtig...pokudnadatluju www.seznam.cz tak je odezva v průměru 20 ms, pokud vypíšu ručně, pak je to 17 ms...
ano, z hlediska nastavení sítě je to OK takže by to mělo běhat. Zkoušel jste jaké prohléžeče? Zkuste jiný než používáte, zda neni náhodou nastavená třeba proxy- ovládací panely, možnosti internetu, připojení, nastavení místní sítě- co tam je? Pak to vyzkoušejte v internet exploreru. Ten firewall jste koukal? Co používáte jako zabezpečovací programy? Ono stačí aby například antivir avast např. měl firewallem zablokovaný web scaner a už nejede net v prohlížeči
Já se vám do toho nechci plést,jjenom vám řeknu,co se stalo mě.Ten pán co vám tady radí-maverick-je fak dobrej. A tTEĎ JÁ-má připojení přes O2-ZYXEL-stejný,koupila jsem si notebok skoro novej v bazaru-Amilo,připojila ho a jel mi jenom přes Firefox a přes w.vista,ani náhodou,volala jsem na 02-prej vše v pořádku,zavolala známého technika a ten zjistil,že W,Vista je zaheslovanej od předešlého majitele a jediné,co pomůže úplně vše odinstalovat,tak jako by byl notebok novej z výroby.Na to jsem se vykašlala,hodika ho zpátky do bazaru a kopila si novej počítač a šlape,jak hodinky,Píšu vám to proto,jestli nemáte to stejné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.