Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak provest zalohu Windows Vista na CD?

Od: codee* odpovědí: 18 změna:

Muze mi nekdo poradit jak si muzu vytvorit instalacni CD mych Windows Vista?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud dodavatel pc/notebooku má nějakou aplikaci tak přes ní. Popřípadě přes programy jako norton ghost, acronis true image atd udělat obraz disku a tedy zálohu již naistalovaných windows. Jinak asi nijak

schery*
hodnocení

2x

Do počítače nainstaluj program(který ti posílám) pro zálohování Visty,přes něj vytvoř zálohu a hned ti to vypálí na CD. slunecnice.cz/...

codee*
hodnocení

Ok diky moc ... vyzkousim to.

codee*
hodnocení

To schery :: Ten link nejak nefungoval...sice mi najel ten odkaz, ale kdyz jsem to dal stahnout nejak to neslo a treba na stahuj.cz jsem tenhle programek ani nenasel. Ale stahnul jsem si ho jinde (ne v cesky verzi) a nejak nevim jak pomoci toho programu mam vypalit operacni system na cd. :-/ Ja totiz nepotrebuju udelat zalohu celyho disku nebo tak neco, ja si proste potrebuju zalohovat jen Visty ciste jako operacni system. Nevis jak to pomoci toho programu udelam?

schery*

nemáš doma -FLEŠKU-to by bylo úplně jednoduchý.

codee*
hodnocení

JJ flashku samo. mam...mam i 1TB externi disk.

schery*

No, tak si to skopíruj do toho a nepotřebuj program.

codee*
hodnocení

To jo, ale to furt neresi ten muj problem JAK mam nakopirovat (nebo vypalit to uz je uplne jedno) OPERACNI SYSTEM (ne celej disk - protoze to by trvalo tak ,,dva dny,, ) tak aby zustal funkcni aby kdyz se mi stane pak treba nejakej problem s tou instalaci tech Windows 7 abych ho tam mohl pak nainstalovat zpatky (myslim ten OS Vista) a aby byl opravdu funkcni, proste aby mi to pak nehazelo nejaky hlasky typu ,,chybi nejakej dulezitej soubor,, apod.

codee*
hodnocení

To schery:: Nebo to jako staci vzit tu slozku Windows a nakopirovat ji na disk? jsem sice laik, ale dost pochybuju, ze to takhle jde aby to pak bylo funkci. Proste o to mi jde. Jak mam nakopirovat operacni system jako celej nekam na disk?

schery*

českej program na zálohu na 15 dní vistaportal.cz/...

codee*
hodnocení

:))Tak to jsme se trefili...presne tenhle programek jsem nasel na jednech strankach asi pred 5ti minutama a uz ho stahuju...Snad uz to tim pujde. Dam pak vedet. Jinak diky moc.

Ano to je program na tvorbu image disku, stejně jako norton ghost. Psal jsem ti to už v noci, ale ty čteš odpovědi nějak záhadně ;)

codee*
hodnocení

To maverick:::Ale ja to cetl a nektery ty programy cos o nich psal i znam...ja umim udelat image disku, ale ja potrebuju neco jinyho ja nepotrebuju udelat image celyho disku..ja potrebuju proste nejakym zpusobem dostat ciste jen operacni system (v mym pripade Visty) na disk. O to jde ..a v tom mam problem, ze nevim jak to udelat i pomoci tech programku. A to mi tu zatim nikdo nevysvetlil. O to mi slo.

Nevysvětlil, nu spíše jsi nepochopil že to nejde. Buď máš instalačku, nebo máš alespoň recovery cd/dvd, nebo máš na disku program který instalačku udělá (nebo přesněji bude na konci předinstalace windows). Ve tvém případě bych si raději půjčil od někoho oem instalaci stejné verze windows bez seriového čísla a přepálil

codee*
hodnocení

Konecne jasna odpoved..diky:)...to jsem chtel slyset. Asi si fakt sezenu proste od nekoho stejnou verzi Vist nebo proste jak si rikal s tou oem instalaci, protoze mam taky nejak pocit, ze se mi to asi jinak nepodari.:) A recovery CD nebo DVD bohuzel taky nemam.

výtka
Upozornění od sys strejc 26. 10. 2009 18:49:52
... a dá se i za radu poděkovat... (vpravo dole je to ideální!)
schery*

Tak,co máš to?

celp*
hodnocení

0x

Pokud byl operační systém předinstalovaný od prodejce ,měl by být instalátor uložený na pevném disku.

codee*
hodnocení

to celp:: Mam ho predinstalovany od prodejce, ale kde mam ten instalator hledat? Jinak jsem prosel vsechny slozky s nazvem Windows a nikde jsem ho nenasel. (Jinak mam Windows Vista Home, 32bitovou verzi)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]