Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nežádoucí antispyware

Od: lucik1 odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřebovala bych vyřešit problém. S jednim (domácím) počítacem pracuje asi 5 lidi a jednomu z nich se podařilo naistalovat program na ochranu spyware tzv. Cyber Security. Vubec netusím co to je za program a chci ho dostat pryč, protože uz jeden antispyware už tam je. Jenže když ho chci odinstalovat klasikou cestou, nejde to a jen to po mně chce, abych se za 60 dolarů zaregistrovala.

Tak jsem to zkousela jakkoli obejit, ale beúspěšně. Jediny, co jsem nasla byly Frequently Asked Questions: a tak docela chytra otázka s ještě chytřejší odpovědí: *ee*

How can I remove your software from my computer?

To uninstall Cyber Security from your computer you should download and launch special uninstaller program.

No jo, chytráci .. a kde ten "special uninstaller program" dostanu? musim si ho od nich koupit, co*bzum*?

Co s tím, poradíte někdo odborně a chytře? *modla*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

angelcze*
hodnocení

3x

Zkus to podle tohohle návodu xp-vista.com/...

lucik1
hodnocení

Zda se, ze "neco" zabralo .. ale mám docela blej dotázek .. podle toho návodu se mi nezadařilo stopnout všechno, co tam píšou ... a navíc tím, že se mi to nezadařilo stopnout, tak jsem neodinstalovala všechno, co bylo na seznamu ... Vadí to moc? jsem v tom docela laik. Ale program, který jsem tu nechtěla, je pryč;)*placni*

angelcze*

No i při normální odinstalaci programů většinou zůstavají v systému všelijaký zbytky, tak jestli si se zbavila toho co tě otravovalo tak bych to asi neřešil.

Jinak jestli něco nešlo stopnout tak to můžeš zkusit ještě v nouzovým režimu. Tam by se to nemělo ani zapnout, tak by to mohlo jít smazat.

lucik1
hodnocení

OK, takže neřeším, páč vrtat se v tom nouzovým režimu já, tak na to můžu rovnou vzit kladivo ... Řídím se heslem: čemu nerozumím, do toho nevrtám *frajer*

Takže případné dočištění PC, nechám až kompetentní osobě. *smich*

vosikac*
hodnocení

1x

*jasne*Nevím jestli to nějak pomůže... *mala*

Ale už se mi za necelé 2 roky stalo,že mi cca 3 programy nešli odinstalovat klasicky*bum*Tak jsem je jen prostě nepoužíval a před pár měsíci stáhl tento program:

stahuj.centrum.cz/... uninstaller&g[oz]=1.83

a po pár týdnech jsem si uvědomil,že programy,které mi nešli jsou pryč*ua*Od té doby ho používám téměř při každém odinstalování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]