Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak preinstalovat Visty na Windows 7?

Od: codee* odpovědí: 11 změna:

Mohl by mi nekdo poradit (jsem v podstate uplny laik ) jaky je nejednodussi zpusob jak preinstalovat OS Windows Vista Home 32bit na Windows 7 Enterprise 32bit? Jeste dodavam, ze nemuzu najit to instalacni cedo tech Vist, ktere mam momentalne nainstalovane v compu. Akorat budu mit samozrejme DVD tech novych Windows 7.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

schery*
hodnocení

0x

Nejdříve si zjistěte od výrobce,jestli tam může být Windows7 a dále vytvořte si zálohu Visty,na DVD. zive.cz/...

codee*
hodnocení

Ok diky moc...vyzousim zatim tohle.

codee*
hodnocení

Jinak dejme tomu, ze Windows 7 muzu nainstalovat do meho pocitace (jako, ze je to dost pravdepodobne kdyz splnuju vsechny systemovy pozadavky nutne k beho toho OS) a mam vytvorenou zalohu soucasne pouzivaneho OS (Vista Home 32bit), co potom? jak oddinstaluju ty Visty z meho pocitace? a pripadne co potrebuju k tomu abych nainstaloval novy OS v tomto pripade Windows 7, staci mi k tomu pouze DVD s Windows 7? nebo k tomu potrebuju jeste nejake ,,spešl,, programky?

schery*

Nechci vám radit špatně,nejsem technik,ale logicky by tu Vistu přeprogr.Windows.Na ten Windows by jste měl mít i reg.klíč.

codee*
hodnocení

Ten mam, ale uplne jsem nepochopil jak jste to myslel. Myslel jste to tak, ze bych teoreticky vlozil to instalacni DVD WIndows 7 a zacal s tou instalaci a nejak automaticky bych tim i preinstaloval ty Visty? nebo reps. by mi to nabidlo nejakou ,,deinstalaci,, OS, ktery mam v pc.

zuzee*

Jestli máte zálohu, tak naformátujte disk, tím se smažou Visty a nainstalujte Windows 7.

codee*
hodnocení

A jak kompletne naformatuju disk? Jinak diky za radu a omlouvam se za stupidni dotazy, ale jeste jsem to nikdy nedelal:). Pokazde kdyz jsem si kupovat comp mel jsem tam OS uz nainstalovany.

codee*
hodnocení

Jeste jsem se chtel zeptat jak naformatuju disk? Vsechny dulezite veci uz mam zalohovane na externim disku a potreboval bych ted nejak kompletne naformatovat disk, protoze predpokladam, ze to udelat musim predtim nez budu chtit instalovat novy OS.

zuzee*
codee*
hodnocení

Diky moc. Jeste bych potreboval radu jak zalohovat ty Visty? zatim se mi to nepodarilo najit ani na tom odkazu od ,,kolegy,, ani nikde jinde...nasel jsem nekolik navodu jak provest zalohu Windows XP, ale nikde jsem nenasel takovy navod pro WIndows Vista.

zuzee*

Vložte instalační DVD windows 7, najede vám instalace, v průběhu instalace se vám zobrazí disky , a dáte ho naformátovat. Pak udělejte instalacci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]