Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Mám problém s připojením mobilu htc touch2 k pc pres bluetooth. Když dám v bluetooth pridat nove zarizeni tak to v poho najde ale kdyz se instaluji ovladace tak to nenajde ovladac na periferni zarizeni. Nevite cim by to mohlo byt? jinak mam windows 7 a bluetooth pro windows 7 mam a zkousel jsem pripojit i nokii 6288 a 6303 a to se nainstalovalo v pohode.
Diky za odpovedi.
No mě šlo spíše o to zda máš active sync naistalovaný. Popřípadě naistalovat novější verzi. Pokud máš možnost tak to zkus i přes kabel
Přes kabel se všechno v poho nainstalovalo a připojilo, akorat pres ten bluetooth to nechce najit ten ovladac. A myslím že ten active sync v počítači nemám mě se to připojuje přes centrum zřízení windows mobile, ale zkusím ten active sync.
Díky za odpověd
Tak jsem stáhl ten active sync 4.5 a nechce me to pustit k instalaci pise mi to ze je blokovan kvuli problemum s kompatibilitou tak nevím.
Windows mobile, to tu mam taky a je to právě active sync
Našel jsem nástupce active sync: google.cz/...=
Zkus to, jinak mě nic nenapadá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.