Nejste přihlášen/a.
Mám zřejmě problém s divxX plaerem,když chci pustit film, napíše mi to že požadovaný plugin není nainstalován,tak píchněte prosím,možná to je Wistama,nebo mnou,ale při Windousech jsem tolik problémů neměla,nevim,dík.
Díky za typ,ale nějak jsem to nezmákla,stáhla jsem to a začalo to instalovat,nebo evim ,ale trvalo to nějak dlouho a opakovalo se to dokola,nešlo by to trošku přiblížit,díky.
Co,pořád dokola?Já jsem,ti chtělá říc,že ten program musíš udaptovat na Vistu.
doplněno 25.10.09 11:36:
Zřejmě se jedná o chybějící plugin v prohlížeči - snažíš se pustit online film? Jaký plugin, jaký prohlížeč, na jakém webu chceš koukat na film?
Pokud se jedná o filmy uložené v PC zkus je přehrát pomocí VLC: www.stahuj.centru/..., nepotřebuje totiž nainstalované kodeky.
VLC mám,to je ok,nejedou mi filmy z koukej.xkrát co jsou tam jako divx stažený,prohlížeč mám gogle chrome,z mega videa mi jedou taky normálně.Je to nějaká prkotina se kterou si nevím rady,kodeky a pluginy v tom jsem zatím amatér,jetě ty blbý visty.
Víš co,tak buď je to těma stránkama-koukej-a nebo si nainstaluj Dvix codec pro vistu- download.instaluj.cz/...
Chybí Vám nějaký plugin v prohlížeči, abychom Vám mohli poradit je nutné znát chybovou hlášku - jaký plugin chybí. Je také možné, že chybí nějaký plugin pro Chrome nedostupný. Zkuste videa přehrát v Internet Explorer.
P.S. Ideálně udělejte PrintScreen obrazovky s chybou a vložte ho sem. Jak to udělat např. zde: www.poradte.cz/po/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.