Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pujde mi tato hra?

Od: sami odpovědí: 6 změna:

ahoj jen se chci zeptat jestli mi pujde tato hra ktera ma tyto požadavky XP, 3000MHz CPU, 1024MB RAM, 256MB grafická karta, 7.00GB na HDD.

já mám v počítači 750 ram grafiku integrovanou geforce 4 a procesor AMD athlon 2.0 Ghz

je možnost že mi to pujde jedna se o hru star wars clone wars republic heroes?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No ona se ti asi rozjede,a le hratelná moc nebude. Pokud to jde, stáhni si demo té hry a odzkoušej.

hodnocení

1x

Neviděl bych to jako moc dobrý nápad. Asi se to bude kousat, protože budeš mít málo operační paměti RAM a ta integrovaná grafika taky asi nic moc na kvalitu vzhledu, konkretně na tuto hru.

habs*
hodnocení

1x

Otevři si tuto stránku ( systemrequirementslab.com/... ),název stránky je"Can You RUN It?"a tam by v seznamu měla tato hra být.Stránka Ti otestuje konfiguraci počítače a vrátí Ti výsledek

perda*
hodnocení

0x

Záleží na tom, jestli vůbec podporuje Tvojí integrovanou grafickou kartu. I kdyby ano tak ale stejně půjde pouze na nejnižší detaily a rozlišení a asi i tak dost trhaně..

stany*
hodnocení

0x

Pokud se vubec rozjede, nebude to k hrani...

hepcziiik*
hodnocení

0x

co do PC natlačit ještě další RAMku? vždyť dnes 1GB stojí pár drobných

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]