Nejste přihlášen/a.
Z ničehož nic mi přestalo fungovat počitadlo spotřebovaných MB v tzv.malém okně na datové kartě(umístěné na ploše) Vodafone mobil connect a nejde ani v tomto okně kliknout na "odpojit"(v případě,že jsem připojen).Notebook mohu sice vypnout hlavním vypínačem a rovněž i zapnout.K internetu se připojím normálně.Zkoušel jsem odinstalovat Vodafone mobil connect-datovou kartu,s tím že ji zkusím znovu nainstalovat pomocí CD,jak už jsem to asi 2×dělal,ale po kliknutí na odinstalovat vyskočí okénko,ve kterém je něco v tom smyslu,že se odinstalovává předchozí program abych akci opakoval později.Jenže já žádný jiný neodinstalovávám.Zkoušel jsem restartovat,vypnout a znovu zapnout,ale pořád vyskakuje okénko s tím ,že se odinstalovává předchozí program.Poradíte?Díky Ferda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.