Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba s direct x

Od: carl odpovědí: 6 změna:

dobrý den při instalaci nfs most wanted mi po vložení cd key když potvrdim licencni smlouvu tak na me vybafne hlaseni abych si instaloval direct 9 nebo novejsi a nabidne mi to www stranku na microsoft .odtamtud jsem stahnul direct 9 a nainstaloval ale instalace stale nejde hru instluju pres deamon tools

zámek
maverick uzavřel tuto otázku
Pro příště- tady se warez neřeší!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Už se to tady řešilo, koukněte sem, nějaké řešení tam je: www.poradte.cz/po/...

carl
hodnocení

tak jsem se podíval na to odinstalovani direct x a když jsem rozbalil návod ve winraru zde je : This uninstaller uses your original XP or .NET CD to restore your original DirectX 8 files.
Extract these files to C:DXTEMP! You must extract these files to this directory and run
the UnDx9.bat that uninstalls the DIrectX files in SAFE MODE. Enjoy!

tak nechápu to Extract these files to C:DXTEMP! v pocitaci C:DXTEMP! nemám

nevíte jak na to

celp*

Máš všechno legální?

carl
hodnocení

windows legalni mam hru ne. predtim jsem tam tu hru me a sla bez problemu ale musel preinstalovat pc a ted to hlasi tohle .nevim jak odinstalovat ten direct

celp*

Zkus to tady. forum.gamepark.cz/...

carl
hodnocení

tak nakonec jsem zkusil 3 programy na unninstal directu a nic sice to psalo ze se odinstaloval ale porad tam byl ale az po cvrte jsem si stahnul program rozbalil ve winraru bez instalace najel potvrdil jsem ze chci odinstalovat direct a behem 5 sekund byl pryč .tak jednoduche :D

nakonec jsem znovu nainstaloval direct z jednoho cd s hro (když jsem direct stahnul i z jinycg stranek tak to porad hlasilo chybu takže z cd) a uspesne nainstaloval nfs most wanted

díky všem

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]