Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradí mi někdo?

Od: fsichni odpovědí: 7 změna:
V práci jsem připojenej na intranet, doma k internetu. Můžu se nějak dostat ke svým pracovním mailům z domova?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A maily si stahuješ do Outlooku nebo zůstávají na serveru?
fsichni
hodnocení

stahuju je do Outlocku
Jde to bez problémů. Budeš si to ale muset domluvit se správcem vaší sítě. Skrz např. PUTTY se přihlásíš na váš firemní server a pak třeba přes VNC se napojíš na svůj počítač. Je to ověřeno, šlape to bezvadně. Chce to ale rychlejší linku.
Mno spidere to je vlastně to co jsem rikal,musi se totiž dostat nejdrive do ty site*smich* Jinak ti ani ten PUTTY (pokud vim tak to je na telnet) neuvidi server,ty totiž předpokládáš že neni server za žádnym routerem,natem,firewallem a nic takového a o tom moc pochybuju,zaklad bych pocital najit na siti ten server nebo se tedy pripojit do te site*smich*

Trošku to upřesním a shrnu.

1. Pokud je ve firmě Webový mail, není co řešit.

2. Pokud jde"pouze"o čtení pošty, tak je asi nejlepší zprovoznit VPN mezi tebou a firemním serverem. Pak se tvů PC bude chvat tak, jako bys byl v práci připojený na vaši síť.

3. Mnou výše popisovaná možnost přes PUTTY a VNC, kdy si v okně svého počítače doma otevřeš ( jde i full screen) PC v práci. Máš takový PIP. Pak z domu ovládáš svůj PC v práci. Tak jedu já a připojuji se přes Firewall na náš firemní proxyserver. Bude li mít nědko zájem, rád vás nakontaktuju na našeho admina pro další info.

No tak jako tak by měl malou šanci dostat se k nim, musel by buď mít zřízené nějaké VPN připojení a nebo by musel být mail server v práci přímo na netu,což je spíše za nějakym routerem takže má smůlu

vallheru
hodnocení

0x
takovej blbej dotaz...to v práci nemáte webmail? ;))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]