Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovani a vypalovani filmu

Od: mazlcek* odpovědí: 5 změna:

ahojky,muze mi nekdo poradit jak stahnout film z internetu a pak ho vypalit?diky jsem uplne mimo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Klikneš na internetové stránce na příslušný odkaz a foilm se ti poté uloží na disk do počítače. Pokud z něj budeš chtít udělat DVD, budeš k tomu potřebovat ještě další programy. Ty většinou umí i základní funkce vypalování. Často obsahují průvodce, které tě celým procesem provedou.

Pokud chceš pokračovat, piš postupně. Budeme se ti snažit odpovídat.

schery*
hodnocení

0x

Po stažení filmu z internetu,který budeš mít uložený na pevném disku-nainstaluj program na vypalování třeba-CD Burner XP.

lopez*

Dobry den.

Stahla jsem si taky tento program a nejde mi to vypalit-pry jsem nezvolila vypalovacku.A jak ji mam zvolit?

Diky za odpoved predem

pravdomluvny*

Mrkni do "Vypalovačka" - Informace o zařízení - Současně vybrané zařízení . S programem nepracuju, ale domnívám se, že zde by se mělo zvolit zařízení, na kterém chceš vypalovat.

hodnocení

0x

stáhni si odkaz toho filmu pak dej kam to chceš uložit potom použíj (já používám ashampoo burning studio free 6) je to jednoduchý program a v češtině dáš vypalování souborů-vytvořit nový cd,dvd, blu-ray klikneš dáš přidat jaký chceš film dokončit dáš další a palíš a pak už jenom koukáš.zdarec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]