Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WinXP si plete napájení ze sítě / na baterku

Od: rafael64* odpovědí: 2 změna:

Mam notebook Toshiba quismo F50 ... podpora WinXP ze strany výrobce je mizerná, nakonec se mi ale podařilo jak WinXP nainstalovat, tak rozběhat zvuk, grafiku ...

Problém je v tom, že když NB zapojím na adaptér, tak se baterka nabíjí a Win mi hlásí že se baterka nabíjí... jak se nabije naplno, Win mi hlásí že jede na baterii, ztmavne displej atd... a když adaptér odpojím, Win mi hlásí že je NB napájen ze sítě (!) a jede na plný výkon...

Někdo nápad jak to spravit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A myslíš že je to opravdu windowsem a ne hardwarem? Nicméně určitě tam máš utilitku k napájení od výrobce notebooku tak zkus jinou verzi, popřípadě ji odinstaluj, popřípadě naistaluj pokud ji nemáš

rafael64*
hodnocení

...Obecně WinXP neni podporován, rozběhal jsem jej pouze pomocí ručním dodáním ovladačů na diskový řadič do instalačky XP (pomocí nLite), a následným použitím 2,5 GB balíku všemožných ovladačů, aby Win dokázali s HW zacházet... jinak Ubuntu mi vše hlásí normálně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]