Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypálit instalační driveri k MB

Od: lamoa odpovědí: 3 změna:

Ahoj,ztratil jsem instalační CD k mojí MB.Ted´ jsem si je sehnal z internetu,ale mám problém,jak je vypálit,aby fungovaly - resp. aby se sama spustila instalace jako originální ovladač přiložený k desce.Mám Nero Express prosím porad´te:(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jako na originálním CD to nebude. Drivery si dej do jednotlivých složek, vypal je jako datové CD. Při použití pak budeš instalovat potřebné ovladače ručně jeden po druhém.

lamoa
hodnocení

Měl jsem na mysli jako to nabootovat,protože vyměńuju HDD a je too jinej formát tak proto.ten chlápek prostě říkal at´ si seženu bootovací CD k MB.

Co potřebuješ aby bylo bootovací je instalační CD s operačním systémem. CD s drivery bootovací býti nemusí a ani nemá proč být.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]