Způsobů je spousta. Používám doplněk Firefoxu DownloadHelper. Mnohem elegantnější je ale řešení, které jsem odkoukal z jedné rady od sondaw. Spusť video a do adresního řádku připiš před youtube "kick"tedy např.: kick Pak už tě to povede.
dasenka*
Dík. podařilo se mi stáhnout film do PC pomocí DownloadHelper,ale co dál? Nejde mi přehrát ani pomocí Cyber link DVD ani Media Player. Co dál s tím? Nevím, jak si to mám vypálit na DVD. Poradí mi někdo dál?
Před youtube v adrese napiš kick a odentruj to. Video se načte znovu a nad oknem videa budeš mít řádku tlačítek: MPG4, FLV..atd a na konci tlačítko GO! Vyber formát, do kterého chceš konvertovat video (v jakém formátu ho chceš uložit) a klikni na GO!. Toto tlačítko se pak změní na DOWN. Na něj klikni pravou myší a dej Save to download folder. Video se ti pak uloží do složky Dokumenty. Podle mě je to nejjednodušší způsob. Hodně zdaru.
Ahoj, nic nestahuj..můj názor, windows jsou na to víc než háklivá, jsem spokojen s www.vixy.net Stáhne za vás popřípadě zkonvertuje do požadovaného formátu a máte, funguje na každém počítači s internetovým prohlížečem, pokud chcete stáhnout video stačí zkopírovat pomocí ctrl+c a pak odkaz na vixy pomocí ctrl+v vložit a stáhnout, pokud je z videa žádán jen zvuk, stačí vpravo nastavit, misto AVI jen MP3. S podravem Adam.
Stáhněte a nainstalujte si freewarový program YouTube Downloader. Na YouTube si načtěte stránku se svým oblíbeným videem a z adresního řádku webového prohlížeče zkopírujte URL do políčka ve stahovacím programu.
daseka
Ale odkud ho mám stáhnout? Všechno je jenom v angličtině, kterou moc neovládám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.