Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to vyskakuje?

Od: ja* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den! Mám jeden problém s pc a nemohu přijít na to, v čem to je! Je to už skoro 2 dny, co bojuji s tímto záhadným vyskakováním. Jedná se mi o to (vlastním počítač s programem Windows 7), že kdykoliv zapnu internet začne mi po chvíli přeskakovat barva pozadí (myslím tím místo pozadí nad programem, který mám zrovna otevřený - poznámky Soubor Úpravy Zobrazení Historie Záložky atd. se na pár vteřin většinou po3 sec. rozmažou a zbělají, v tu chvíli nejde psát ani na klávesnici, prostě NIC!). Myslela jsem si, že je to pravidelně po 3 sec., ale někdy je to i po 30 sec. a někdy to zas začne přepínat po těch třech vteřinách. Jakmile odpojím internet, počítač funguje tak, jak má . Už jsem zkontrolovala veškeré přípojky a kable a všechno je o.k. Nemůže být problém v Nastavení nebo mám někde něco otevřeného? Prosím poraďte mi, co s tím! Děkuji za brzkou odpověď´. Nashledanou a pěkný den Ňuksová Jana

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Jaký používáte prohlížeč? - zkuste jiný...

Připojit-odpojit internet - co to znamená? - spuštění brovseru nebo reálně připojení-odpojení konektivity počítače?

doplněno 07.12.12 12:32:

OK... "přebarvovat"se začne Plocha a nebo lišta v aktivním okně? Pokud v okně - pak jen v okně browseru nebo v okně libovolného spuštěného programu, je-li jeho okno aktivní? Jak připojujete-odpojujete konektivitu?

doplněno 07.12.12 13:53:

Pořád nevím, co je to to "pozadí"... Celá Plocha (celý monitor) a nebo jen jedno (aktivní) okno?

Ale - pokud problém spouští připojení kabelu (i bez další aktivity na počítači), zkuste vyměnit kabel, modem (router - nebo kam ten kabel vede) zapojit na ´stejnou´ zásuvku, na niž je zapojen počítač (a vypnout/odpojit jiné spotřebiče na tomtéž okruhu) - může jít o rušení...

Jaký používáte antivir? A - ihned po připojení kabelu (bez aktivity uživatele na počítači) - běží nějaký síťový provoz?

Každopádně zkuste počítač projet SuperAntiSpyware (stáhnout lze třeba tady - slunecnice.cz/... )...

ja*
hodnocení

Prohlížeč používám Mozillu, ale zkoušela jsem i Explorer a je to to samé. Odpojení internetu myslím tím odpojením konektivity pc.

ja*
hodnocení

přebarvuje se pozadí a lišta zbělá (písmena se rozmažou) v okně libovolného spuštěného programu. Síťový kabel vytáhnu ze zadní části počítače. A když to udělám, problém skončí! Zkoušeli jsme i defragmentaci, obnovení systému, vyhledávání spyware a nežádoucích software také nic nevyřešilo - obnovení systému ani žádné virové hrozby ...nic vše hlásí o.k.

ja*
hodnocení

Přeblikává mě barva pozadí (ta, která se dá měnit v Nastavení) nahoře, kde je Soubor, Úpravy, Zobrazení atd.. (Celá ta horní lišta + okolo ní celá ta ploška!). Kabel je zkontrolovaný a nezdá se být nějak poškozený, zásuvka napájí pouze můj pc, monitor, reproduktor jinak nic víc. Antivir používám AVAST zrovna jsem dokončil úplný test...v pořádku. Každopádně zrovna zkouším projet počítač odkazem, který jste mi zaslal (SuperAntiSpyware). Žádný síťový provoz ihned po připojení kabelu neběží. Zatím mockrát děkuji za odpovědi.

iz*
hodnocení

0x

Zkuste smazat připojení k internetu, pak restartujte PC, vytvořte nové připojení k internetu a znovu restartujte.

doplněno 07.12.12 23:07:

Případně můžete totéž zkusit s programem, jehož prostřednictvím se k internetu připojujete.

(1) Stáhněte si aktuální verzi programu.

(2) Odinstalujte stávající program a restartujte PC.

(3) Nainstalujte novou verzi programu a opět restartujte PC

(4) Zkuste se znovu připojit k internetu.

ja*
hodnocení

Děkuji za podrobnou odpověď, ale zdá se mi hodně složitá! Musela bych pokračovat krok po kroku s vysvětlením pro opravdového laika ( ta druhá varianta - doplnění - se mi zdá nejreálnější), ale musím se přiznat, že tomu moc dvakrát nerozumím! Myslíte tím programem, jehož prostřednictvím se k internetu připojuji "Mozillu Firefox"? Jako, že její aktuální verzi mám stáhnout, potom její starou verzi smazat a pak pokračovat, jak píšete? Omlouvám se za mojí neznalost, ale opravdu nevím, co tím myslíte. Děkuji za včasnou odpověď

jdukolem

Jen jeden krok,v Firefoxu je záložka Nápověda - O aplikaci Firefox - Zkontrolovat aktualizace dál to proběhne samo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]