Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzá mi PC

Od: Peters odpovědí: 3 změna:
Potřebuji poradit: 1) zamrzá mi PC od té doby, co mám nový harddisk seagate 200 gb.Mám Athlona 3000+, radeon 9550,...Stává se to při hraní PC her.// 2) když chci aktualizovat ovladače graf.karty tak mi to hlásí nalezení snad 3 nových neznámých zařízení...Pěkně mě to štve. Peters

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No a nemyslíš že by to nemuselo být tim diskem? Raději si naistaluj na všechny komponenty správné ovladače *smich* Pročisti pc od bordelu (viry,spyware)

hodnocení

0x
Kromě tohoho, že mi zamrzne, tak častějc se restartuje (XP). Myslel jsem že ten disk zatěžuje zdroj tak, že již je na hranici svých možností (ATX 300W - poklesne napětí) a pak se to může projevit kdekoliv mě to připadá jako když dělá chyby paměť (s tím nižším napětím)?! - jesli by k tomu ještě někdo něco neřek...
derek*
300W neni nijak moc, ale zase si nemyslim, ze by ho srazil na kolena disk, ten neni tak narocnej. R9550 patri taky spis k skromnejsim kartam co se zdroje tyce. Jestli si ale myslis,ze to tim byt muze tak urcite zkus jiny zdroj (alespon zapujcit). Taky bych ale urcite otestoval RAMku, kdyz se neco oddela tak se pak muzes dockat i takovejhlech problemu. Zkus treba Gold Memory -> www.goldmemory.cz/news_cz.php .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]