Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás,mám nový PC,kde je z výroby nainstalovaný ochranný program proti virům NORTON.Nyní mi sděluje na monitoru,že jeho ochrana končí za 28 dní.Nabízí prodloužení ochrany na rok za 1.200kč,/sleva asi 200.-/Co o tom soudíte?Zdá mi to dost drahé ,každý rok platit takovou částku.Lze se bez Nortonu obejít?Díky za odpovědi.
Já např. používám Avast, ten je zadarmo. Jak hodně je dobrý nevím, ale mám ho již tři roky a v pohodě.
jak již bylo řečeno...
Doporučuji avast,stáhni třeba zde: stahuj.centrum.cz/...
Opoj se od sítě a odinstaluj Nortona.Nainstaluj Avast a pokud půjde vše bez problémů,můžeš se zas připojit.Pak bych stáhl nějaký program na čištění registru,aby ses zbavil eventuelních zbytků Nortona.Osobně používám tento: stahuj.centrum.cz/... &g[oz]=3.3.0&g[up]=Free
Doporučuji odinstalaci pomocí nástroje od výrobce Norton Removal Tool nebo s Revo Uninstaller
Instrukce:
- stáhnout poslední aktualizace Nortona, protože předešlá může být poškozená a mohou být při odstranění programu potíže
- smazat dočasné soubory
- stáhnout a spustit Norton Removal Tool (stáhout verzi ke svému OS)
Stažení pro Windows Vista/XP/2000
ftp://ftp.symante/...>ftp.symantec.com/public/english_us_canada/removal_tools/Norton_Removal_Tool.exe
Upozornění: nástroj odstraní všechny součásti verzí Norton 2008/2007/2006/2005/2004/2003 a Norton 360
- po stažení uložit nástroj na plochu a dvojklikem na ikonu Norton Removal tool spustit. Během operace může být PC několikrát rstartován
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.