Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je těžké stáhnout vyzv.melodie z PC do mobilu

Od: papene* odpovědí: 7 změna:

:)Zdravím,

je hodně těžké stáhnout vyzváněcí melodie z PC emachines EL 1200 do mobilu Nokia 2760?

A co je k tomu vše potřeba?

Děkuji*placni*

doplněno 18.10.09 10:20:

:)Tak mám staženo.Teď ještě to spárování.

Ale teď mě to po určité době hlasí připojení k faxu a vytáčení faxu.Jak se toho zbavim?*nevi*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

není a myslím, že máš dokonce více možností, záleží na vybavení a nic těžkého to není

Předpokládám, že BT ten počítač nemá tak potom by to znamenalo zakoupit něco jako usb-bluetooth.hledejceny./... a poslat to do telefonu přes BT

Další možnost je datový kabel dily-na-mobily.cz/...

Dále je možné žebrat u někoho kdo BT (většina note i net booků) má aby to do telefonu poslal.

Možné je i stažení z internetu přímo do mobilu, to je ovšem věc tarifu a nastavení.

Pokud je to jednorázová akce, volil bych žebrání.

papene*
hodnocení

:)Tak já mám možnost A.Už zakoupeno.Co dál?

alf*

spárovat, odeslat.

alf*

tady je párování, tedy jiného telefonu, popsané ale použitelný postup to je.

209.85.129.132/...

papene*
hodnocení

:)Staženo je,teď jen to spárování.

Mám dotaz proč se mě po určité době na ploše objeví ikona s textem Sledování služby fax.Jak se toho zbavím?*nevi*

papene*
hodnocení

*nevi*

doplněno 10.12.09 01:06:

Spárování hotovo.Jak postupovat dál?Jak dostat melodii z pc do mobilu?

papene*
hodnocení

Spárování hotovo.Jak postupovat dál?Jak dostat melodii z pc do mobilu?*nevi*

Prosím*modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]