Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat foto emailem?

Od: handa* odpovědí: 4 změna:

Prosim poradte mi.Chci dat inzerat na Super-Bazar,ale nedari se mi tam pridat foto.Prosim,popiste mi podrobny navod,jsem zacatecnik na notebooku.Dik!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

3x

Při vyplnění inzertního formuláře narazíš na položku FOTO. Je tam toto upozornění : MAXIMÁLNĚ 100KB A FORMÁT JPEG. Klikneš na PROCHÁZET a tam musíš najít jméno té tvé fotky. Musíš vědět kde jí máš a jak se jmenuje. Klikneš naní a pak na OTEVŘÍT. Tím se ti uloží do schránky, dovyplníš si inzertní formulář, odešleš a je to.

handa*
hodnocení

Odpoved od slonbonjohn velmi dobra a snadno proveditelna.Jen to foto bylo prilis velke,tak mi to nevzali.Zkousel jsem to zmensit/dal male ikony/,ale vzali to pouze bez vyobrazeni,coz je mala pravdepodobnost prodeje.Prosim o radu,jak postupovat.Moc diky!

slonbonjohn*

Stáhni si třeba tento program slunecnice.cz/... , v něm si změníš velikost fotek do potřebných velikostí - tedy do 100 kb

jabraka*
hodnocení

1x

Píšeš,že tam chceš poslat foto e.mailem,ale tyto inzertní stránky spíše do příspěvku foto přikládají.Takže podobně ,jako tento diskuzní server má k příspěvku připojovací příkaz Přidat soubor,nebo foto.Pak se otevře vyhledání a z tvého manageru se foto překopíruje.

E-mailem se dá foto poslat do administrace,na jejich adresu.Zase příkazem přes Outlok Expres :Vložit soubor.Velikost je nutno upravit.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]