Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oladače pro zakl.desku od IBM

Od: rex38f* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Potřeboval bych poradit.Před časem jsem odkoupil od podniku pc IBM,samo že bez cd s ovladači k zakl.desce.Ted je třeba udělat komplet reinstal nový win xp,a bez ovladaču k zakl.desce to nepůjde.Prosím vás nevíte kde bych tyto ovladače mohl sehnat stahnout,jedna se o desku přimo od IBM.Vice o desce nevím,rok 2004,procesor intel pentium4 ,2,8Gbh.Dík předem za jakokoliv radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nainstalujte OS a podle toho, co nebude mít ovladač můžeme pokračovat dál. Je velká pravděpodobnost, že bude nainstalováno skoro všechno. Jinak, pokud to jde, uveď zde přesné ozačení té základní desky.

rex38f*
hodnocení

Deska má označení Intel FRU PN73P0595 na desce je též napis IBM rev:2.1.Instalaci nového os Windovs vista jsem naformatoval hardisk,/před tim tam jsem měl win xp) instalace se zastaví u přiřazení hardisku chce to ovladače.Tak si myslím jestli ty staré nebyly smazany.Budu vám vděčný jestli mi poradite,na internetu je plno odkazu k ty desce ale bohužel jsem netrefil na tu spravnou kde by je šlo stahnout drivery.Prozatím děkuji

doplněno 20.10.09 18:56:

Tak jsem našel nějaké ovladače na strankách Lenovo www-307.ibm.com/... . Podle typu pc,modelu a vyrob.čisla jsem našel popis celé sestavy+ všechny možné ovladače,prozatím jsem stahl ovladače k desce řadiče atd..Jen řeším jak tyto ovladače nabozovat na cd-aby se po vložení do pc samy zpustily.

doplněno 20.10.09 18:59:

www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?template=/product.do?template=%2Fproductpage%2Flandingpages%2FproductPageLan

doplněno 22.10.09 19:15:

Nemuže to přiřadit ide řadíč hdd(starý puvodní),po uplné instalaci na hardisk sata/nový) se instalace zdařila.Ide rozhraní stareho hardisku nemuže nalezt,mužeto byt tim že jsem zmněnil os XP za Vistu.?Jinak ovladače jsem aktualizoval on-line,ale asi nějaké ještě pořad chybí.Při přehravani videa avi v přehravači WMP jede jen zvuk,obraz nikoliv vyzkoušel jsem ještě další 2 přehravače vysledek stejný.Co stím?

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Nepíšete, zda je nyní v počítači operační systém. Pokud ano, nainstaloval bych program Everest a zjistil podrobnosti o desce, grafice, zvuku a síťové kartě. A pak už by měl pomoci Google.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]