Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větrák pc - kolik otáček má mít

Od: mojdanec* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer ;

Mám pc intel celeron 2,70 ghz a 504 mb ram ,podle jednoho programu jsem si změřil počet otaček větraku na procesoru 2650 a chtěl bych se zeptat jestli to není málo protože při běžné praci otevíraní dokumentu a td .. se rychlost vetaku sniži na 2485 a chvíli to trvá než se neco otevře. Tak bych chtěl vědět v čem to je.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Zasekává se Vám PC, nebo s ním máte nějaké jiné problémy? Pokud ne tak je vše v pořádku. Celeron 2,7 GHz není žádný rychlík a 504MB (512MB bez ukrojení grafickou kartou předpokládám) je opravdu minimum. To, že chvíli trvá otevírání dokumentů, je tedy normální. Co máte za operační systém a kancelářský program?

mojdanec*
hodnocení

Operační systém xp sp3 dělám jen s office 2007 možná to dělá ta grafika měl jsem celeron 900 ram 256 a grafickou 128 taky xp sp3 a zdá se mě to na stejné urovni co ted.

Větrák se stará pouze o chlazení procesoru. Pokud není vytížen, bude jeho rychlost nízká a tudíž bude i méně hlučný což je žádoucí. Rychlost je automaticky regulována a otevírání neovlivňuje.

perda*

Grafika s tím nic společného nemá, přidejte 1GB RAM a uvidíte ten rozdíl. Office 2007 je asi nejnáročnější kancelářský balík, na Vaší konfiguraci nemůžete očekávat extra svižné odezvy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]