Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou klávesnici?

Od: papene* odpovědí: 10 změna:

*sok*Jakou si koupit klávesnici?V tom se nevyznám vůbec tak ani nemůžu blíže specifikovat co má umět.Proto si nechám od Vás poradit.*klik*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ono je to celkem jedno, protože v základu umí to co je nutné. Rozdíl je v připojené (konektor PS/2 nebo USB) ale současné PC mají oba konektory. Můžeš mít ještě bezdrátovou.

Pokud chceš nějaké tlačítka navíc, podívej se po multimediální klávesnici.

alf*
hodnocení

2x

co by měla umět záleží na tom k čemu má sloužit. Jistě jiné požadavky bude mít spisovatel a jiné notorický hráč.

Jak uvedl spider, nejprve si ujasni technické podmínky a možnosti připojení, porovnej s přáními a potřebami a poté vybírej vhodnou klávesnici. Já dal na doporučení a zvolil microsoft.com/...

Hrůza, druhý den jsem ji nesl zpět a chtěl peníze, to odmítli jen výměnu za jinou ovšem žádná jiná se mi nelíbila nebo měla nevyhovující chod kláves. No a nakonec to bylo jako s office 2007 a jejich pásem karet. Neměnil bych. Tlačítek navíc má tak akorát, stejně používám jen zesílení nebo ztlumení hlasitosti a tomu zakřivení jsem přišel na chuť.

Takže doporučuji, pokud je ta možnost, v obchodě si sednout a chvíli si na ní "psát".

papene*
hodnocení

:)Dám na radu a v obchodě ji ošahám;)

dracek*

doporučím jenom jedno, kup tu která se ti bude líbit :)

papene*
hodnocení

a co když se mě jich bude líbit víc?

Tak mě půjde hlava kolem.

alf*

tak kup tu která se bude líbit NEJVÍC.

dracek*

tak jich budeš mít vícero ,na každý den jednu třeba *klik*

papene*
hodnocení

*klik*Tak pánové,ani jedna se mě nelíbila.

Snad příště.*nevi*

dracek*

v tom případě už jedině gelovou *hej*

blekota
hodnocení

0x

S klidným srdcem můžu za sebe doporučit bezdrátové klávesnice od firmy Logitech. Je pravda,že nejsou zrovna levné,ale kvalita zpracování,spolehlivost,funkčnost a životnost jsou na velmi dobré úrovni. Doma máme od nich celkem 3ks (MX3000,MX5500 a G15) a všechny jsou perfektní.

Toť můj názor :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]