Nejste přihlášen/a.
Zrdavím, včera jsem se rozhodl, po problémech s PC s připojením k internetu, přeinstalovat win7. Mám modem od UPC, z toho kabel do wifi routeru a z toho do PC a TV. K internetu jsem se přes wifi na telefonu připojil, taktéž i na TV, ale PC hledalo připojení dost dlouho a poté hláška: vypšel časový limit. Ikona na liště se tvářila jakoby se nic nedělo i systém nenašel žádnou chybu. Při instalaci vše probíhalo jak má, až při restartu už nenaběhl monitor(je bez signálu). Dost dlouhou dobu se nic nedělo, vysunul jsem CD z mechaniky, že to zkusím znovu a nic. PC jsem vypnul "na tvrdo" a ani to nepomohlo. Při zapnutí jakoby PC nabíhal, rozsvítí se myš i klávesnice, ale monitor je stále bez signálu. Hledal jsem zde podobný problém, ale nic jsem nenašel. Kde se stala chyba? Díky
Zkotroluj připojení kabelu monitoru do grafické karty (rozpoj-zapoj), pokud to nepomůže, otevři bednu počítače a vytáhni grafiku ze slotu a dej ji zpět. Pokud ani to nepomůže, udělej totéž s pamětmi a všemi konektory, které na MB najdeš (postupně, ať nemusíš dumat kam a jak který připojit).
A - kdyžuž bude počítač odkrytovaný, vyčisti větráčky a chladiče od prachu...
A co přesně dělá ten monitor? Zobrazí se na něm, že nemá signál? Pokud ano, tak je funkční. Pokud se nezobrazí vůbec nic, tak bych ještě zkusil jiný monitor.
Je zvláštní, že po reinstalaci vám PC fungovalo a po restartu již ne - kdyby byl problém např. s ovladači, tak by monitor nefungoval už po reinstalaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.