Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozpadající se obraz GF 9800GT

Od: smells* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám problém se svou grafickou kartou.Je to GF 9800 GT.Po spustení jakékoliv hry chvilku jede normálně a po chvilce se rozpadne obraz.Když se vratím do Win a zpět do hry bez toho abych jí vypnul, tak je obraz zase chvilku normální ,ale opět asi po dvaceti vteřinách se rozpadne na padrť.

Je mě divný,že když vyskočím do Win a vrátím se tak se to vrátí do normálu.

Nejnovější DirectX a ovladače na grafiku,Win XP,GF 9800GT.

Dík

Rozpadající se obraz GF 9800GT

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tedsinevzpominam
hodnocení

0x

Hm zajimave,mozna je to chlazeni,kdyz to ve windows nedela a ve hre jo,tak tim ze hra bere vic nez prostredi windows a chlazeni na to nestaci.Nejsem si ale jist,asi blbost.

smells*
hodnocení

sry,ale to je opravdu blbost.Větrák se ani pořádně neroztočí :) Navíc to dělá i u her ,kde je zátěž na chlazení minimální.

jirikut82

tak to si myslím že na 95 grafika 5slabý zdroj je špatná grafika zkus reklamovat .mě to taky kostičkovalo u 8600 gt taky sem hrál asi pět minut pak sem to musel vypnout protože se to nedalo pc sem odnesl do servisu a závada byla na grafarně a už je všechno gut tak to zkus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]