Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskarna Epson Stylus C70 na WXP

Od: xphanthomas009 odpovědí: 2 změna:

Dobry vecer,mam problem s vyse zminovanou tiskarnou Epson.Takze nejdriv jsem pripojil tiskarnu k usb a zapnul,ukazalo mi to ze to naslo novy hardware a chtelo to instalovat ovladace,tak jsem si ovladace na tuto tiskarnu stahnul z oficialni stranky vyrobce a nainstaloval.

Potom mi to nahlasilo ze vsechno je ok a ovladace byly uspesne nainstalovane,ale kdyz jsem chtel vytisknout normal nebarevnej text tak mi Epson Status Monitor 3 zobrazil , ze dosly barvy.V tiskarne mam 4 barvy a vsechny byly zakoupeny s tiskarnou,tiskarna dlouhou dobu nebyla pouzivana,asi tak 4 roky,skoro vubec na ni nikdo nic netisknul a ted najednou tohle,vubec to ani nebere papir,ani se nesnazi tisknout,proste mi napise ze dosly barvy.Tento dotaz uz nekdo nekde mel,ale nebyla tam odpoved,tak jsem se rozhodl to zkusit tady,prosim pokud vite co by s tim mohlo byt,nebo jak to vyresit.Dekuju.

Epson Status Monitor 3 - program poskytujici informace o tiskarne :).

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

V tiskových kazetách bude zaschlý inkoust. Je nutné je vyměnit za nové. Po čtyřech letech se není čemu divit.

teduzsinevzpominam

Ale kdyz s tim poklepu tak je to v tom slyset,nevypada to na to , ze je to zaschle,navic mi to trochu vyteklo.Moc jsem s tim klepal *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]