Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 - ikony na liště

Od: martas* odpovědí: 11 změna:

Zdravím, u kamaráda jsem viděl, že má na ploše takovou lištu, na které jsou dané ikony, stačí na ně jednou kliknout a spustí se. Ta lišta se dá přesouvat po celé ploše, dá se jí měnit velikost a tak. Moc se mi to líbí ale nevím jak se to dělá, ani ten kamarád neví. Prosím poraďte jak na to..Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Jaký má OS? Ve Windows XP šel vytvořit "panel nástrojů", který se pak mohl chovat tak, jak píšeš. Jestli ho chceš a máš ten systém (možná to jde i ve Vistě, ale nejsem si jistý), klikni pravým tlačítkem na hlavní panel a zvol "Panely nástrojů"a pak "Nový panel nástrojů"(nebo něco podobného, nemám spuštěná XP). Ikony tam pak myslím můžeš normálně přetáhnout.

doplněno 07.12.12 14:51:

Omlouvám se, přehlédl jsem "Windows 7". Ten popis ti teda bude k ničemu, kamarád na to pravděpodobně má nějaký přídavný program. Zkusím něco najít.

doplněno 07.12.12 16:43:

Co třeba Noxas Dock?

martas*
hodnocení

díky moc pánové, sice to není přesně ono ale tohle mi stačí :)

ladaadal*
hodnocení

0x

Nejsem si jist, co máš na mysli, ale nejsou to miniaplikace? Na ploše klik pravým - miniaplikace a kterou vybereš, ta se objevuje.

brunclik*
hodnocení

0x

Jmenuje se to hlaví panel. Nastavení najdeš v: Start/Ovládací panely/Vzhled a přizpůsobení/Hlavní panel a nabídka Start.

praivo*

Nejsi ty náhodou trochu mimo?

doplněno 07.12.12 16:40:

Dle popisu to není hlavní panel. Ten nejde přesouvat po ploše, jen k okrajům, a navíc pochybuji o tom, že by tazatel neznal tuto základní součást pracovního prostředí systému.

brunclik*

Jestli to bylo na mně, tak prosím o vysvětlení, proč jsem mimo.

tom11
hodnocení

0x

Zcela určitě je to program Rocketdock

praivo*

Není, ten se drží okrajů obrazovky a nejde přesunout na plochu.

martas*
hodnocení

ano je to ono, stáhnul jsem si to v češtině a hezky si to nastavil podle sebe, díky moc jste frajer *palec*

praivo*

Tak to jsi to blbě popsal, RD nejde přesouvat po ploše. A už ti ho tu navrhnul "alarm".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]