Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Total Commanderem a vypnuti PC

Od: danton* odpovědí: 9 změna:

Je nekde moznost v TC zadat PC vypnout po dokonceni kopirovani - presunuti? Mam na mysli, kdyz dam kopirovat - presouvat veci z jednoho HDD na druhy a dam to do fronty. Napriklad, kdyz prenasim hromadu dat ze stareho na novy disk, nebo mezi nekolika HDD navzajem, trva to treba i nekolik hodin, tak to spoustim pres noc, ale rano aby PC nejelo zas zbytecne na prazdno.
Diky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ještě jsem to u TC neviděl, ale jde to přes prográmky, třeba shutter studna.cz/...

rabban*
hodnocení

2x

Můžeš použít taky program TeraCopy 2.01 (freeware) - je určen ke kopírování nebo přesouvání souborů maximální rychlostí. Integruje se do průzkumníka - jednoduše si pravým myšítkem pod volbou "Teracopy"přidáváš soubory/adresíře do fronty a na konci spustíš kopírování. Obdobně spolupracuje i s Total Commanderem a navíc má volbu vypnutí počítače po dokončení kopírování, přeskočení problematického (nečitelného) souboru, třeba při poškozeném disku atd.

Homepage: codesector.com/...

Download + popis programu: studna.cz/...

danton*
hodnocení

Diky, vypada to slibne.

danton*
hodnocení

Tak je TeraCopy to, co mi vyhovuje. Az na jednu malickost. Pri zadani Vypnout po ukonceni operace, naskoci okenko s odpoctem 5 minut. To mi pripada zbytecne moc, neobjevil jsem, kde zkratit cas, ale budiz. Ale nemoznost stornovat odpocet, protoze jsem zrovna zase u PC a chtel bych pokracovat v praci, je blbe. Tak jsem odsouzeny k vypnuti pocitaci a znovu ho nastartovat. Nebo jsem neco prehlidl?

randolf*
hodnocení

0x

*klik*Nejsem moc zběhlý v této problematice ale vím, že Vám jistě poradí v poradne časopisu Jak na počítač. Mě již pomohli víckrát. Držím palce.

doplněno 12.10.09 22:46:

*sok*Hluboce se omlouvám, neuvědomil jsem si to, nejsem tu dlouho ale myslel jsem to dobře.R.

výtka
Upozornění od sys maverick 12. 10. 2009 16:20:09
Randolfe, tohle je taky poradna/forum na diskuze/rady takže proč posílat tazatele jinam? Neřeknu kdyby byla otázka dlouho bez odpovědi, ale takhle?
danton*
hodnocení

Vidis, vidis, za dobrotu na zebrotu. Myslel jsi to dobre a malem te zavreli...*smich* I tak diky za snahu.

danton*
hodnocení

Diky, diky, diky za snahy poradit. Zapomenul jsem podotknout, ze na vypnuti pouzivam program, ktery vypne PC na zaklade vytizeni CPU, tudiz po skonceni procesu kopirovani - presunovani. Ale prave dalsimu programu se chci vyhnout. Nekdy se totiz stava, ze CPU "hrabe", i kdyz uz se nic nedeje a tim PC nevypne. Takze zaskrtavaci okynko Vypnout po dokonceni ulohy bych privital primo v TC pri praci ve fronte.

Ale ten shutter umi vypnout pc i treba po uzavreni nejakeho okna atd

Zkus se podívat ještě tady:

ghisler.com/...

Třeba něco zajímavého najdeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]