Nejste přihlášen/a.
Je nekde moznost v TC zadat PC vypnout po dokonceni kopirovani - presunuti? Mam na mysli, kdyz dam kopirovat - presouvat veci z jednoho HDD na druhy a dam to do fronty. Napriklad, kdyz prenasim hromadu dat ze stareho na novy disk, nebo mezi nekolika HDD navzajem, trva to treba i nekolik hodin, tak to spoustim pres noc, ale rano aby PC nejelo zas zbytecne na prazdno.
Diky.
Můžeš použít taky program TeraCopy 2.01 (freeware) - je určen ke kopírování nebo přesouvání souborů maximální rychlostí. Integruje se do průzkumníka - jednoduše si pravým myšítkem pod volbou "Teracopy"přidáváš soubory/adresíře do fronty a na konci spustíš kopírování. Obdobně spolupracuje i s Total Commanderem a navíc má volbu vypnutí počítače po dokončení kopírování, přeskočení problematického (nečitelného) souboru, třeba při poškozeném disku atd.
Homepage: codesector.com/...
Download + popis programu: studna.cz/...
Tak je TeraCopy to, co mi vyhovuje. Az na jednu malickost. Pri zadani Vypnout po ukonceni operace, naskoci okenko s odpoctem 5 minut. To mi pripada zbytecne moc, neobjevil jsem, kde zkratit cas, ale budiz. Ale nemoznost stornovat odpocet, protoze jsem zrovna zase u PC a chtel bych pokracovat v praci, je blbe. Tak jsem odsouzeny k vypnuti pocitaci a znovu ho nastartovat. Nebo jsem neco prehlidl?
Nejsem moc zběhlý v této problematice ale vím, že Vám jistě poradí v poradne časopisu Jak na počítač. Mě již pomohli víckrát. Držím palce.
Hluboce se omlouvám, neuvědomil jsem si to, nejsem tu dlouho ale myslel jsem to dobře.R.
Diky, diky, diky za snahy poradit. Zapomenul jsem podotknout, ze na vypnuti pouzivam program, ktery vypne PC na zaklade vytizeni CPU, tudiz po skonceni procesu kopirovani - presunovani. Ale prave dalsimu programu se chci vyhnout. Nekdy se totiz stava, ze CPU "hrabe", i kdyz uz se nic nedeje a tim PC nevypne. Takze zaskrtavaci okynko Vypnout po dokonceni ulohy bych privital primo v TC pri praci ve fronte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.