Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký antivirus?

Od: janulllek odpovědí: 3 změna:

Ahoj, potřebovala bych poradit, jaký bych si mohla stáhnout antivirák, který fakt pc chrání. Mám avast, ale v podstatě je k ničemu, dřívě jsem měla nod 32, zkušební verzi, každou chvíli mi našel nějaký vir, ale od té doby co mám avasta tak nic...Zkoušela jsem si dát i pandu jenže ta mi hrozně zasekávala pc, v tomhle avast v pohodě pokud se zrovna neaktualizuje, ještě sem si dávala jeden ( už nevím jak se jmenuje ) a taky sem se musela vrátit k avastu, páč se mi taky sekal pc. Mohli byste poradit něco co bude v pohodě běžet a najde ty viry. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Z dostupných můžeš ještě zkusit volnou verzi AVG:

free.avg.com/...

petr123*
hodnocení

0x

Radil bych se vrátit k tomu NOD32, je to dobrej a spolehlivej systém. Jediná jeho nevýhoda je že ho člověk musí ve free verzi jednou měsíčně vždy odinstalovat a znova nainstalovat. Ale je to "práce" na minutku, takže to není až tak strašné.

sondaw*
hodnocení

0x

Program bude FAKT chránit tehdy, jestli bude dobře nastavený, jestli bude kontrolován na spyware, adware a malware, protože ne všechno obsáhne a zachytí jeden program. také to chce správně nastavený firewall.

Mám známé a kamarády, kteří mají Avast již několik let (dobře nastavený) a nedají na něho dopustit. A vím, že nemají s PC a viry žádný problém, stejně tak s falešnými poplachy, které prý jsou hlavně pro Avast typické.

Ani ten nejlepší antivir tě neuchrání, pokud ho špatně nastavíš, budeš se na netu chovat "jak slon v porcelánu", klikat a stahovat všechno, co se ti při surfování nabídne. Problémy můžeš mít i tehdy, jestli nebudeš kontrolovat (hloubkové kontroly v nouzáku) programy jako Spybot Destroy, Spyware Terminator nebo MalwareBytes Antimalware.

Jsem na netu prakticky celý den, PC jem zavirovaný neměla několik let, nejhůř, co mi moje programy najdou, jsou tracing cookies

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]