Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc padá při spuštění internetu

Od: frogi* odpovědí: 5 změna:

dobrý den, mám problém s pc a internetem .. vždy když najedu na internet tak se mi pc automaticky restartuje ihned.. icq jede ale normálně.. nevíte v čem je chyba? zkoušela jsem reinstal pc ale beze změny...

děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Plně aktualizuj operační systém i apliakce. Mrkni do správce zařízení, jestli je všechno korektně nainstalováno. Kdybo to nepomohlo, dej do PC další síťovou kartu a odzkoušej.

frogi*
hodnocení

ano dělá to i u IE i Firefoxu i opery.. přemýšlím nad tou síťovou kartou to je možné že by byla poškozená?

Možné je všechno. Tu starou buď vyndej nebo pokud je integrovaná, tak zakaž v BIOSu.

sondaw*
hodnocení

1x

Dělá to IE i Firefox?

perda*
hodnocení

0x

Nepoužíváte náhodou hodně staré instalační CD? Připadá mi to jako hodně stará instalace bez bezpečnostních záplat a Windows ihned po připojení na internet chytnou nějakého prevíta.. Jestli to dělá více prohlížečů je dobrá otázka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]