Nejste přihlášen/a.
Mám problém s přístupem k datům na jednom logickém disku pevného disku Serial-ATA. Mám dva disky, na jednom mám systém Win XP na druhém dokumenty a důležitá data. Rozhodl jsem se systém přeinstalovat. Čekalo mě však nepříjemné překvapení, když jsem po úspěšné instalaci zjistil, že mi systém nedovoluje přistoupit k datům na disku s dokumenty a oznamuje mi to hláškou Y:adr je nepřístupný, přístup byl odepřen!. Jsem přitom nalogován pod správcovským účtem, mám stejný login a heslo jako v původním systému před instalací. Nemám přístup k žádnému souboru či adresáři na tomto disku, je však zajímavé, že mohu jakýkoliv soubor či adresář na tento disk nakopírovat a libovolně s nimi pracovat. Omezení se týká pouze dat, která byla na disku před instalací. Mám někdo nějaký dobrý nápad jak zachránit tato data? Díky moc Martin
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.