Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s tiskovými kazetami tiskárny HP

Od: baffiny odpovědí: 4 změna:

ahojte, došla mi barva v kazetách tak jsem ji dala doplnit a vrátila do tiskárny a od té doby tiskárna stávkuje. hlásí problém s tiskovými kazety, jako by mi ta tiskárna s kazetami vůbec nekomunikovala, nejde ani tisk zkušebních stránek a už nevím co bych zkusila aby to jelo. dle nápovědy tiskárny jsem zkusila vše a nic :( můžete mi poradit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Píše k těm problémů s kazetami ještě nějaké informace? Oni totiž výrobci tiskáren neradi, když si uživatelé nekupují origální kazety ale jen si doplňují inkoust. Brání se tomu všelijak (chipy ...) a pak to tak dopadá.

baffiny
hodnocení

aha, hmm tak píše se jen, že nejde zjistit hladina inkoustu v kazetách a to je tak všechno

No a co je to za tiskárnu? K některým (starším) lze na netu najít návod na reset chipu. Některý fungují a jen remcají na hladinu inkoustu nu a poslední varianta je že nefungují vůbec

doplněno 11.10.09 14:19:

Tiskárna opravdu netiskne? Nejde tam pokračovat dál?

baffiny
hodnocení

HP Deskjet F2200

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]