Myslím, že verze 6.6 byla tak poslední použitelná. Pak se to začalo vafukovat a nabalovat zbytečnostmi. Pokud potřebuješ novější, zkus Free verzi : Nero-9.4.12.3_free.exe
Na to nelze jednoznačně odpovědět. Nejlepší by měla být ta nejnovější, ale ... Každý si nainstaluje a používá verzi, která mu hyhovuje a nedělá problémy. Já jsem spokojen s verzí 6.6.0.8
Taky nedám dopustit na 6.6.0.8. Všechny od verze 7 výše už jsou moc multi-funkční až nefunkční. Už jsem viděl několik nešťastníků, kteří si po instalaci verzí >7 šíleně rozházeli Windows a byl problém i Nero korektně odinstalovat.
sondaw*
Já mám Nero Premium 7.10.1.0 a jsem s ním max spokojená
Na odinstalaci existuje nástroj Nero General Clean Tool, který jsem použila na odinstalování "šestkové verze"a nebyl problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.