Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje USB

Od: fjuryy* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, rozbilo se mi PC tak mám svůj starej je to nějaký DELL Optiplex GX1 a je už dost starej a když tam zapojim moje usb od mobilu (Sony Ericsson s500i) tak mi to nenajede nevíte co s tim? existuje nějakej program na to nebo něco? Děkuji předem za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Jiné USB zařízení v tom samém portu funguje? Jaký máte operační systém? Je možné, že mobil vyžaduje USB 2.0 a staré PC má jen USB 1.0/1.1.

fjuryy*
hodnocení

No tajten počítač mám už 10 let je to pravěk jinak mám Windows 98 a jen 350 mhz může to být tim? a jinak mi tam funguje třeba když tam dám foťák s usb ale mobil prostě nejde :o( nevim ale děkuju za radu s tim USB 1.0/1.1

perda*

Skoro si troufám tvrdit, že pro Windows 98 nebudou existovat ovladače pro mobil SE.. Ale přesto něco jsem našel tady: www.sonyericsson./...

Zkuste pohledat v googlu "typ Vašeho telefonu ovladače Windows 98."

fjuryy*
hodnocení

Děkuji mooc jdu to vyzkoušet :o) a i kdyby to nešlo tak děkuji za info :o) Bye

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]