Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Mám otázku,která se odborníkovi bude možná zdát hloupá,tak se předem omlouvám.Chtěla bych vědět,zda má někdo zkušenosti se skenerem Windows Live One Car.Konkrétně jestli se mnou bude komunikovat česky a jestli ji mohu mít,když mám Avast.Dost často mám zavirováno,tak si nejsem jista,že Avast všechno zachytí.Mám velmi pomalý start PC,tak si myslím,že někde něco bude "zašito".Díky
Zřejmě máte na mysli Live OneCare. Nejedná se o antivirový program jako Avast, ale pouze o program kontrolující zabezpečení počítače. Dohormady s Avastem OneCare můžete spustit.
Pokud ale máte často zavirovaný počítač tak bude problém jinde. Ideálně reinstalujte operační systém a dodržujte základy bezpečného surfování po internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.