Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemáte někdo tip na dobré poznámky k thunderbirdu? Procházím doplňky, ale nemohu najít nic, co by mi sedělo. Mělo by to umět třídit poznámky do složek, některé krýt heslem, vyhledávat v poznámkách, URL adresy by měly být klikací a podobně.
Děkuji za každý tip.
Doplněk je obecně nějaké jednoduché rozšíření. Podle mě toho na doplněk chceš trochu moc. Tím ale neříkám, že nic takového existovat nemůže. Spíš ale hledej samostaný program. Já třeba používám Evernote a tvoje zmíněné splňuje a má i docela dost vychytávek, ale o tom už si něco můžeš najít sám. K těm tvým bodům:
1) Složky teda nemá, ale má tagy, což je chytřejší. Tagy si sám vytváříš a jedné poznámce můžeš dát víc tagů. Pak se samozřejmě můžeš podívat na poznámky pro daný tag.
2) Zaheslování je na úrovni daného textu v poznámce.
3) Vyhledávání je samozřejmost
4) URL jsou klikací.
Samostatných aplikací je spousta, já používám rád osmo, ale skutečně hledám něco integrovatelného do thunderbirdu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.