Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznámky pro thunderbird

Od: punkturtle* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo tip na dobré poznámky k thunderbirdu? Procházím doplňky, ale nemohu najít nic, co by mi sedělo. Mělo by to umět třídit poznámky do složek, některé krýt heslem, vyhledávat v poznámkách, URL adresy by měly být klikací a podobně.

Děkuji za každý tip.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

0x

Doplněk je obecně nějaké jednoduché rozšíření. Podle mě toho na doplněk chceš trochu moc. ;) Tím ale neříkám, že nic takového existovat nemůže. Spíš ale hledej samostaný program. Já třeba používám Evernote a tvoje zmíněné splňuje a má i docela dost vychytávek, ale o tom už si něco můžeš najít sám. K těm tvým bodům:

1) Složky teda nemá, ale má tagy, což je chytřejší. Tagy si sám vytváříš a jedné poznámce můžeš dát víc tagů. Pak se samozřejmě můžeš podívat na poznámky pro daný tag.

2) Zaheslování je na úrovni daného textu v poznámce.

3) Vyhledávání je samozřejmost

4) URL jsou klikací.

punkturtle*
hodnocení

Samostatných aplikací je spousta, já používám rád osmo, ale skutečně hledám něco integrovatelného do thunderbirdu.

charlies*

Tento jsi zkoušel?

addons.mozilla.org/...

Vypadá to, že by tvé požadavky splňoval. Akorát k těm odkazům se asi musí instalovat další doplněk. Nezkoušel jsem. Ale třeba se ozve i někdo jiný, kdo má něco vyzkoušeného...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]