Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice píše sama znak navíc

Od: tomuio odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,když napíšu nějaké písmenko,nebo něco,tak mi to napíše,ještě něco k tomu.

Dobrý denu,jkdyž nua+.pícšnu nuě,ja+ké .písmenuko,jnuebo nuěcšo,jfta+k mi fto nua+.pícše,j,jecšftě nuěcšo k ftomnu.p

V prvním případě ,je to opravené v druhém,tak jak to píše,stalo se to tak,že kočka šla na klávesnici,můžete mi prosím Vás poradit,jak dát klávesnici do původního stavu? Děkuji Vám Ryška Tomáš (Vista)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus vyměnit klávesnici.

tomuio
hodnocení

Na notebooku

Dělá to jen ve windows nebo i v DOSu? Zkus nabootovat nějakou Linuxovou distribuci a odzkoušet.

perda*
hodnocení

0x

Pokud se jedná o notebook a blbne více kláves tak na 90% bude vadný řadič klávesnice. Nedá se vyměnit samostatně, je nutná výměna celé tzv. Base Unit. Pokud není notebook v záruce tak se obávám, že oprava bude značně nákladná. :(

perda*

Edit: Jestli je vadný řadič nebo jen klávesnice zjistíš tak, že k notebooku připojíš externí klávesnici. Pokud bude blbnout i externí je to řadič, pokud ne je to jen vadná klávesnice v notebooku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]