Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás mám tento problém, potřebuji přeinstalovat Win xp a mám rozdělen disk na dvě části. Druhý oddíl zruším bez problému,ale když chci zrušit první oddíl tak mě to napíše toto:Instalační program nemohl provést požadovanou operaci ve vybraném oddílu. Tento oddíl obsahuje dočasné instalační soubory požadované k dokončení instalace. Chci mít Pc čisté. Tak chci naformátovat obě části disku. Poradí mě někdo jak mám tento oddíl odstranit.Moc děkuji
Pokud by nefungovalo to, co píše kejikl, připojil bych disk do jiného compu a zformátoval ho tam.
To bootování mám nastaveno,ale stále je to stejný problém,není ještě jiné řešení abych nemusel HDD vymontovávat a dát do jiného PC
No ještě by se to samé dalo odzkoušet s instalačním CD navpříklad Windows Vista nebo Windows 7 případně nějakou distribucí Linuxu.
Tak jsem dal HDD do jiného kompu a stejně mě to nešlo nakonfigurovat tak už nevím
doplněno 09.10.09 13:59:oprava nešlo to zformátovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.